Om Stangeland urteprodukter

Vi jobber for å lage, markedsføre og selge de beste økologiske urteteer, basert på Torleif Stangelands pionerarbeid innenfor auraanalyse siden 1940 tallet.

De økologiske urtene vi bruker i teene, er enten fra egen produksjon, eller levert fra sertifiserte produsenter i inn og utland.

Vi har eget pakkeri, som sikrer at vi legger de beste urter i hver pose.

Alle våre produkter er økologiske og godkjent av Debio.

 

Har du synspunkter på våre produkter, dårlige eller gode, hører vi gjerne om det. Ta kontakt

Torunn Stangeland

Daglig leder av firmaet er Torunn Stangeland, datter av Torleif. Hun har vært interessert i farens arbeid fra hun var liten. Etter at hun ble voksen har hun jobbet landbruk, med utvikling av øklogisk dyrking. Hun er utdannet lærer, og på 1990 tallet tok hun hovedfag i botanikk koblet til farmasi ved universitet i Oslo. I flere år har hun hatt ansvaret for urtehagen på Universitetet i Oslo.

Torleif Stangeland

Torleif Stangeland, 1909-2006, er grunnlegger av Stangeland Urteprodukter.

Hans livsverk innenfor bruk av urter, startet da en alvorlig syk venn ble gitt opp av legene. Vennen søkte en naturmedisiner som siste utvei. Etter noen uker med urteavkok ble vennen fullstendig frisk, noe som ga Torleif tanker om at det er naturen som sitter med nøkklen til det vitale liv.

Dagens virksomhet bygger på hans auraanalyser, som han brukte til å finne hvilke vitalstoffer som trengs ved ulike lidelser, og i hvilke urter disse vitalstoffene finnes. Med disse auranalyser og urteteer, har han bidratt til ny vitalitet og bedre helse for mange tusen mennesker i Norge. Oversikt over teene vi tilbyr, finner du under Om teene.

Hans bok, Mine urtekurer, finner du nærmere omtalt under Urtekurer. Denne kan bestilles fra oss.